KOCAELİ / GEBZE - Şehit İlker Ağçay İlkokulu

Okulumuz Veli randevu Sistemi erişime açılmıştır.

Velilerimiz öğretmenelrimizle birebir yüz yüze görüşme için randevu alıp; öğrenci ile ilgili bilgi paylaşımında bulunabileceklerdir. Sistemli öğrenci takibi, çözüm odaklı veli iletişimi ve veli-öğretmen iş birliği ile öğrencilerimizle ilgili bilgi paylaşımı imkanı daha sıstemli hale gelecektir.

Okulumuz, veli-öğretmen iletişimini güçlendirmek ve randevu alım sürecini kolaylaştırmak amacıyla yeni bir çevrimiçi randevu sistemi başlatmıştır. Bu sistem, velilerimizin öğretmenlerimizle birebir görüşme taleplerini kolayca iletebilmelerini ve randevu alabilmelerini sağlamaktadır.

Artık, velilerimiz okulumuzun web sitesi üzerinden çevrimiçi randevu sistemi aracılığıyla öğretmenlerimizle görüşme taleplerini iletebilir ve uygun bir zaman dilimi seçerek randevularını planlayabilirler. Bu sistem, velilerimizin yoğun iş ve günlük yaşam temposunda zamanlarını daha verimli kullanmalarına yardımcı olacak ve veli-öğretmen iletişimini güçlendirecektir.

Siz değerli velilerimizin desteği ve işbirliği için teşekkür ederiz.

22-03-2024

Yayın: 22.03.2024 - Güncelleme: 26.04.2024 10:48 - Görüntülenme: 22