KOCAELİ / GEBZE - Şehit İlker Ağçay İlkokulu

Nis

Minik Eller Büyük Hayaller Etkinliği kapsamında okulumuz 3/H ve 4/I sınıfları kültür mirasımız olan halk oyunalrımızıdan zeybek oyununu sundu.

Çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, özgürlüğün ve umudun simgesidir. Bu özel günde, tüm çocukları kutluyor ve onların geleceğe güvenle yürümesini diliyoruz

Mrt

Dünya Ormancılık Günü vesilesiyle Gebze Belediyesi tarafından Anasınıfı-G şubesi ve 2/E sınıfı öğretmenleriyle bilikte ağaç dikme etkinliğine katıldı.

Mrt

Geleneksel çocuk oyunu olan Tombik oyunu öğretmenlerimiz tarafından uygulamalı olarak öğrencilerimize izletildi. Sınıf öğretmenimiz Nail YILDRIM gözetiminde 4.sınıf öğretmenelrimiz ve müdür yardımcılarımızın katılımıyla oynanan tombik oyunu konuusnda öğrencilerimiz bilgilendirildi. Uygulamalı oyun gösterimine katılan öğretmenelrimiz

Mrt

Çanakkale Zaferi, Türk tarihinin dönüm noktalarından biridir.Anadolu halkının bağımsızlık için verdiği can ve kan bedelinin adıdır Çanakkale.. Okulumuzda günün anlamına uygun şekilde Çanakkle Zaferinin 109. yıldönümünü kutladık. Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte tüm  gazilerimize ve şehitlerimize şükranlarımızı sunduk. Son sözümüz yine ''Çanakkale geçilmez'' olacaktır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 103. Yıldönümü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma günü programı düzenlendi.

12 Mart 1921 tarihinde kurtuluş mücadelemizin nişanı olan İstiklal Marşı’mız kabul edildi. Şehit İlker Ağçay İlkokulu olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile ulusal marşımızın önemini anarak ulusal ortak değerlerimizi  sonsuza dek yaşatmaya kararlı olduğumuzu haykırdık.. Öğrencilerimizin  oluşturduğu İstiklal Marşı korosu ve okunan şiirler  büyük bir ilgiyle bütün öğrencilerimizce izlendi.

Mrt

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlu Olsun.. Emekleriyle hayatı var eden göğün yarısı olan kadınlarımıza saygıyla....

Mrt

Okulumuzda Deprem Tahliye Tatbikatı yapıldı. İlk siren ile sınıflarında çök-kapan-tutun hareketi yapan öğrencilerimiz ikinci sirenle birlikte hızlı ve kontrollü şeklide binadan tahliye ettirildi.

Şbt

Sivil Savuma ikaz-alarm tatbikatı yapıldı. İkaz alarm renkleriyle ilgili siren sesleri öğrencilere tanıtıldı.

Şbt

ÖRNEK DAVRANIŞ SERGİLEYEN 1.2.3. VE 4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ KURA YOLUYLA ÖDÜLLENDİRİLDİ. öĞRENCİLERİMİZE BU GÜZEL DAVRANIŞLARINDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü tarfından okulumuz 4.sınıf öğrencilerimize beslenem Eğitimi temalı bilgilendirme sunumu yapılmıştır.

Şbt

Okulumuz velilerine yönelik KETEM tarafından bilgilendirme semineri gerçekleştirildi. Velilerin farkındalık düzeyini arttırmaya destek olan bu etkinlik için Gebze KETEM'e  ve katılımcı velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Şehit İlker AĞÇAY İlkokulu öğretmenleri olarak 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı etkinliklerimize kitap kulübümüzle renk kattık. Her ay belirlediğimiz bir kitap çerçevesinde fikir, duygu, düşünce ve deneyimlerimizi paylaşarak hem okul içinde meslekî hem de okul dışında sosyal ilkşkilerimizi geliştirmeye gönüllü olduk.  Kitabımız Animal Triste ile 16 Ocak 2024’te  ilk kulüp toplantımızı gerçekleştirdik.

DEĞERLER EĞİTİMİ ETKİNLİKLERİMİZ PANOLARIMIZDA