KOCAELİ / GEBZE - Şehit İlker Ağçay İlkokulu

MİNİK ELLER BÜYÜK HAYALLER ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA YAPILAN FOLKLOR GÖSTERİLERİMİZ

Minik Eller Büyük Hayaller Etkinliği kapsamında okulumuz 3/H ve 4/I sınıfları kültür mirasımız olan halk oyunalrımızıdan zeybek oyununu sundu.

Çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

26-04-202426-04-202426-04-202426-04-202426-04-202426-04-202426-04-2024Değerli Veliler, Öğrenciler ve Öğretmenler,

Okulumuzda "Minik Eller Büyük Hayaller" adı altında bir folklor çalışması gerçekleştirilmektedir. Bu etkinlik, Milli Eğitim Bakanlığı'nın desteklediği ve öğrencilerimizin kültürel mirasa olan ilgisini artırmayı hedefleyen bir programdır.

Folklor çalışmaları, öğrencilerimizin geleneksel Türk kültürünü daha yakından tanıması ve bu değerleri gelecek nesillere aktarma yolunda önemli bir adımdır. "Minik Eller Büyük Hayaller" etkinliği kapsamında öğrencilerimiz, yerel folklorik değerlerimizi dans, müzik ve gösteri sanatlarıyla bir araya getirerek sahneleyeceklerdir. Bu kapsamda 23 Nisan günü 3/H VE 4/I sınıflarımız Zeybek etkinilğe katkı sunmuşlardır.

Bu etkinlik, öğrencilerimizin kültürel kimliklerini keşfetmelerine ve özgüvenlerini artırmalarına olanak tanıyacak ve aynı zamanda işbirliği ve takım ruhu gibi değerleri de pekiştirecektir.

Etkinliğimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve öğrencilerimizin sahne performansını izlemek için okulumuzun web sitesini düzenli olarak ziyaret etmenizi öneriyoruz.

Katkılarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederiz.

Yayın: 26.04.2024 - Güncelleme: 26.04.2024 11:05 - Görüntülenme: 48